Garmin Hrvatska i Savez gorskih vodiča Hrvatske: partneri u planinarenju

Garmin Hrvatska i Savez gorskih vodiča Hrvatske: partneri u planinarenju

 

Ako volite planinarenje, sigurno ste čuli za Garmin Hrvatska, tvrtku koja proizvodi vrhunske GPS uređaje za različite aktivnosti na otvorenom i u prirodi. Garmin Hrvatska je također poznata po svojoj suradnji s Savezom gorskih vodiča Hrvatske, strukovnom organizacijom koja okuplja profesionalne vodiče u planinama.

Ova suradnja traje već dugi niz godina i donosi korist oba partnera, ali i svim ljubiteljima planinarenja.

Savez gorskih vodiča Hrvatske organizira školovanja za svoje članove, na kojima se obrađuje korištenje Garmin uređaja za orijentaciju i navigaciju. Tečaj se redovito održava u sklopu izobrazbe za Planinskog vodiča i obuhvaća teorijski i praktični dio, na kojem se koriste različiti modeli Garmin uređaja, kao što su GPSMAP, eTrex, inReach i drugi.

Cilj tečaja je upoznati polaznike sa svim mogućnostima i funkcijama Garmin uređaja, te ih naučiti kako ih primijeniti u različitim situacijama u planinama. Garmin Hrvatska podržava školovanje svojim stručnim savjetima i materijalima, te povremenim popustima za članove Saveza na svoje proizvode, koji će im olakšati orijentaciju i sigurnost u planinama. Popusti se mogu ostvariti na maloprodajnim mjestima Garmin Hrvatska u Zagrebu i Splitu, uz predočenje članske iskaznice Saveza.

Garmin Hrvatska i Savez gorskih vodiča Hrvatske su primjer dobre suradnje između dvije organizacije koje dijele zajedničku strast prema planinama i avanturama. Garmin Hrvatska podržava rad Saveza i njegovih članova, koji su profesionalni i kvalificirani vodiči, koji svojim klijentima pružaju sigurno i ugodno planinarsko iskustvo.

Savez gorskih vodiča Hrvatske cijeni kvalitetu i pouzdanost Garmin proizvoda, koji su nezaobilazni alat za orijentaciju i komunikaciju u planinama. Ako ste zainteresirani za planinarenje s vodičem ili za nabavu Garmin uređaja, posjetite njihove web stranice i saznajte više o njihovoj ponudi i suradnji.

https://www.garmin.com/hr-HR/