Dean Strosar je čovjek koji živi za planine

Dean Strosar je čovjek koji živi za planine.

Njegova strast prema planinarenju i avanturama ga je odvela na mnoge vrhove i staze diljem svijeta. Od Alpa do Afrike, Dean je iskusio ljepotu i izazove prirode na najvišoj razini.

Dean je rođen 1969. godine u Sloveniji, u malom gradu Nova Gorica, gdje je odrastao okružen zelenilom i brdima. Još od malih nogu je pokazivao interes za planine i sportove na otvorenom. Učio je od iskusnih planinara i vodiča, te stekao bogato znanje i vještine koje je kasnije prenosio drugima.

Dean je profesionalni planinski vodič s licencom Saveza Gorskih Vodiča Hrvatske:

Profesionalni školovani gorski vodič Saveza Gorskih Vodiča Hrvatske (CMGA)

Planinski vodič– International Mountain Leader sa međunarodnom UIMLA licencom

Planiski vodič Planinskog saveza Slovenije (AAS)

Alpinist sa registracijom pri komisiji za alpinizam Planinskog saveza Slovenije.

Ovlašten za vođenje planinarskih tura i izleta u svim uvjetima i na svim terenima. Dean je također certificirani instruktor planinarske škole, te redovito održava tečajeve i radionice za sve koji žele naučiti više o planinarenju i sigurnosti u planinama.

Dean je osnivač brenda Gotrek, koji nudi raznovrsne programe i usluge za ljubitelje planina i avantura. Gotrek outdoor je program koji organizira planinarske ture i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, prilagođene različitim stupnjevima težine i iskustva.

Među njegovim popularnim turama su:

Vipavska dolina – otkrijte ljepote i zanimljivosti ove slikovite regije u Sloveniji, koja nudi raznolike mogućnosti za planinarenje, penjanje, alpinizam.

Alpe – uživajte u spektakularnim pogledima i izazovima na najvišim vrhovima Europe, kao što su Mont Blanc, Matterhorn, Grossglockner i Triglav.

Dolomiti – istražite jedinstvenu ljepotu i bogatu povijest ovog UNESCO-vog svjetskog nasljeđa, koje nudi nezaboravne doživljaje za planinare, bicikliste i penjače.

Hrvatska- upoznajte raznolikost i šarm ove mediteranske zemlje, koja ima prekrasnu obalu, otoke, nacionalne parkove i planine.

Gotrek web trgovina je online dućan koji prodaje kvalitetnu opremu i odjeću za planinarenje i outdoor aktivnosti, po povoljnim cijenama i uz brzu dostavu. Gotrek blog je mjesto gdje Dean i njegovi suradnici dijele svoja iskustva, savjete, recenzije i zanimljivosti iz svijeta planina i avantura.

Dean je čovjek koji voli svoj posao i svoj život. On je uvijek spreman za nove izazove i pustolovine, te želi podijeliti svoju strast i znanje s drugima. Ako ste zainteresirani za planinarenje i outdoor aktivnosti, Dean je pravi vodič i prijatelj za vas. Posjetite njegovu web stranicu i saznajte više o njemu i njegovim ponudama: https://blog.gotrek.si/hr

Dean vas čeka na vrhu!